zubche

За ортодонтията

Специалността “Ортодонтия” е раздел на денталната медицина, който се занимава с поправка на деформации, аномалии и разместване на положението на зъбите и зъбните дъги. Тя се фокусира върху диагностицирането, профилактиката и коригирането на проблемите с подреждането на зъбите, както и със съотношенията на зъбите и челюстите. Нейни цели са оптимизиране на функциите на лицево-челюстната структура, както и подобряване на нейната обща естетическа визия.
zubche

В дентално студио – д-р Соня Льондева вие получавате:

Дълготраен резултат, постигнат через изготвен индивидуален план на лечение. Консултации и подбор на необходимите фиксирани (брекети) или подвижни (шини) апарати. Естетична стоматология за подобрение на външния вид на зъбите. Лечение в приятна обстановка с оборудване от най-висок клас.
zubche

За Вашето самочувствие и здраве

Правилно подредените зъби са предпоставка не само за Вашето здраве. Лечението при ортодонт осигурява укепнали венци, бели зъби и ослепителна усмивка за добро самочувствие. След приключване на лечението, подръжката на устната кухина става по-лесна, а цялостната визия на лицето е подобрена.
zubche

Превенция

  • Най-добрата превенция от заболяванията е профилактиката.
  • След завършване на лечението се препоръчват профилактични прегледи на всеки няколко месеца.
  • Профилактичните прегледи включват и професионално почистване на зъбите на всеки 6 месеца.
© 2016 Всички права запазени РАЗРАБОТЕНО ОТ